Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ вже котрий місяць продовжує свою місію підтримки бізнесу, просування донорства та допомоги пораненим військовим і цивільним у гарячих точках. Загалом за весь час існування соціальній ініціативі вдалося зібрати 6 мільйонів гривень, які перераховані до громадських організацій «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові». Це більш ніж 90 тисяч врятованих життів.

Останній місяць осені хоч і приніс очікуване похолодання і додав тривог у наше життя, втім, і несподівано порадував високою зацікавленістю наших співвітчизників до патріотичного мерчу соціального проєкту «Ми однієї крові». За листопад завдяки небайдужим українцям, які замовляли стильні речі з влучними меседжами, було зібрано 400 тисяч гривень на доставку компонентів крові в гарячі точки та придбання кровоспинних засобів для українських захисників. 

Зібрана за листопад сума передана на придбання манекена для інтубації Leardal intubation, 235 кровоспинних джгутів-турнікетів «СІЧ» для забезпечення ними наших захисників, а також три  доставки крові в гарячі точки. Нагадаємо, що кожна така поїздка рятує понад тисячу людей. 

За час існування проєкту «Ми однієї крові» всі акумульовані  кошти були спрямовані на: 
62 доставки компонентів крові в гарячі точки, що допомогли врятувати понад 93 000 життів;
2 низькотемпературних холодильники для зберігання плазми крові;
4 монітори пацієнта для швидких парамедиків;
понад 3500 засобів тактичної медицини (кровоспинні бинти, тактичні ножиці, турнікети, оклюзійні наліпки, гемостатичні бинти тощо).

Своєю метою «Ми однієї крові» також вважає поширення інформації про користь добровільного донорства. Здача крові – питання надважливе. Особливо під час війни. «Ми однієї крові» пишається тим, що 11,5 тисяч українців взяли участь у проєкті – замовили мерч, а 1649 долучилися як донори, які дали шанс на одужання тисячам українцям. 

Тож якщо ви ще не стали донором або прихильником мерчу, що підтримує стійкість українців у непрості часи, а також допомагає парамедикам та рятує життя нашим захисникам, неодмінно долучайтесь. Переглянути всі доступні товари ви можете у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. Приємним бонусом до замовлення стане доставка коштом логістичного партнера проєкту – «Нова пошта». 

І пам'ятайте, що саме ваш донат або здача крові може допомогти тим, хто цього найбільше потребує, та врятувати життя нашим співвітчизникам! «Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві банком ПУМБ, трьома громадськими організаціями, українськими виробниками та ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові».